Els Micacos engeguen el segon tram de temporada amb dos castells de set

  0
  castellers.JPG

  03/09/2012 – La colla badalonina continua la seva progressió després de l'aturada a l'agost pensant en la participació històrica al Concurs de Castells de Tarragona.

  Després de l’aturada estival, els Castellers de Badalona han reprès la seva activitat demostrant que l’històric dos de set no va ser fruit de la casualitat, sinó d’un treball i una empenta que continua latent en cada actuació.

   

  Aquest cap de setmana han continuïtat els progressos de la colla badalonina en dues cites, a Barcelona i Santa Coloma. La plaça de la Catedral va veure dissabte com els micacos aixecaven i descarregaven un tres de set, a més d’un quatre de sis amb agulla, un dos de sis i un pilar de cinc. La festa major colomenca també va ser ahir escenari d’una nova demostració de forma; els Micacos van completar i estrenar a la plaça de la Vila el quatre de set, a més de dur a terme, també per primer cop a la ciutat veïna, el pilar de cinc.

   

  L’evolució dels Castellers de Badalona continua setmana a setmana, amb l’important i històric repte en l’horitzó de participar per primer cop en el Concurs de Castells de Tarragona, on es citen les millors colles del món casteller.