L’equip segueix en zona de promoció

  0
  36
  CHOCO-VALENCIA.jpg

  03/09/2012 – L'empat aconseguit a l'últim segon dissabte contra el València Mestalla permet el Badalona seguir col·locat en la part noble de la classificació

  El Badalona és el tercer classificat del grup tercer de la Segona B. Si aquesta mateixa sentència es pronunciés a finals de maig, l'equip estaria en disposició de classificar-se pel play-off d'ascens a Segona per tercera campanya seguida. Però ara, quan només s'han jugat dues jornades, el fet no passa de mera anècdota. En qualsevol cas, és una anècdota d'aquelles que agraden d'explicar. Mantenir-se en aquesta idèntica posició no serà fàcil, però la plantilla i el cos tècnic tenen ambició sobrada per mirar de sorprendre i fer una temporada per damunt de les expectatives del baix pressupost.

   

  Dels quatre equips que van guanyar el primer partit del curs, només un ha repetit durant el cap de setmana. És l'Espanyol B, que es manté líder amb sis punts. Després de dues campanyes a Tercera, el filial perico ha tornat a Segona B amb ànims renovats, que l'han portat a protagonitzar una doble sorpresa consecutiva: en la primera jornada va superar el Vila-Real B i en la segona al Nàstic, dos equips provinents de Segona. Precisament, Espanyol B i Badalona s'enfrontaran el proper cap de setmana en la lluita pel liderat del grup. Fins a sis equips segueixen l'estela blanc i blava, amb quatre punts. A més del Badalona, l'Huracán, el Sant Andreu, el Llevant B, l'Atlètic Balears i l'Olímpic.

   

  Entre les sorpreses negatives destaquen l'Alcoià i el filial del Vila-Real. Tots dos sembla que encara miren de fer-se a la Segona B, després de veure's abocats al descens el curs passat de la categoria de plata. El primer rival escapulat només té un punt i el filial castellonenc és l'únic conjunt del grup que encara no s'ha estrenat. 

   

  Per veure tots els resultats de la segona jornada i la classificació resultant, aquest link: https://www.futbolme.com/com/index_torneo.asp?id_torneo=5