Els partits celebren el final de la campanya electoral amb actes arreu de la ciutat

  0
  psc ok.png

  23/05/2015 – Llefià, Bufalà, Sant Crist o Casagemes van ser alguns dels barris escollits; algunes formacions van optar per actes tancats amb la candidatura, l'equip de campanya i militants.

  La campanya electoral va acabar la nit d’ahir divendres i les formacions polítiques van aprofitar per organitzar actes a peu de carrer de format distés per afrontar el dissabte de reflexió amb certa calma i tranquil·litat després de l’enrenou de la campanya i abans de la bogeria de diumenge i la llarga nit electoral. El PSC va optar per escollir un dels enclavaments que poden ser claus aquest 24: el barri de Llefià. Els socialistes van celebrar un berenar-sopar a l’amfiteatre del parc del Gran Sol, icona del barri i plaça on se celebren la famosa i polèmica ‘suelta de vaquillas’.

   

  El PP, contràriament, va tancar la campanya amb un sopar privat de tota la candidatura i l’equip que ha format part de la campanya. Un pla similar va preparar CiU, que va reunir la candidatura en un acte amb militants a un local del barri de la Morera.

   

  ICV-EUiA va escollir Bufalà, la plaça Antònia Boada, molt concorreguda les dues darreres setmanes, per celebrar una trobada popular, xocolatada i actuacions infantils incloses, a més de les intervencions d’alguns candidats. ERC, per la seva part, va organitzar una musclada popular i una cantada d’havaneres a Casagemes, a la plaça del Sol.

   

  Guanyem Badalona en Comú no va voler desaprofitar les darreres hores de campanya per fer soroll i va portar l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, al Poliesportiu Joaquim Blume, a Sant Crist, on també hi va haver sopar popular. Ciutadans, d’altra banda, va celebrar al Museu de Badalona un acte conjunt amb els candidats de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià i la diputada Inés Arrimadas.