L’associació cannàbica precintada per l’Ajuntament denuncia el govern local

  0
  46
  aso.png

  23/05/2015 – Va ser tancada aquesta setmana per no disposar "de llicència per a l'ús que desenvolupava"; l'entitat assegura que van demanar el canvi al 2013 i no han rebut cap resposta.

  No és el primer cop que al govern d’Albiol se li gira en contra un dels seus ‘actes de neteja’ de locals que no compleixen amb requisits administratius. Fa uns mesos va ocórrer amb una associació cultural regentada per una comunitat musulmana al barri de La Salut; aquesta setmana, el local afectat ha estat una associació de cànnabis que va ser precintada al barri del Progrés perquè “no disposava de llicència per a l’ús que desenvolupava i provocava molèsties als veïns”, segons l’Ajuntament. La propietat de l’establiment, però, no s’ha creuat de braços i ha portat l’acció de tancament davant la Justícia.

   

  L’Associació Nacional d’Autoconsum de Cànnabis (ANAC) ha interposat un Contenciós-Administratiu i una denúncia penal contra l’Ajutnament pel tancament, que consideren irregular, publicava ahir el diari El País. Segons l’entitat, van demanar el canvi de llicència de comercial a cultural a principis de 2013 i encara esperen la resposta del Consistori. En aquest sentit, consideren tenir dret d’ús per “silenci administratiu”. La presidenta de l’ANAC, Teresa Berbois, considera que es tracta d’una mesura “electoralista”.