Els Pastorets tanquen el Nadal amb una sessió extra després de rebre més de 1.200 espectadors

  0
  50
  pastorets.jpg

  11/01/2018 – L'espectacle estrella de la Dramàtica del Círcol ha omplert la sala durant les cinc habituals sessions.

  La representació de 'Els Pastorets' de la Dramàtica del Círcol és tota una tradició nadalenca de Badalona que, cada any, porta a la mítica sala centenars de persones. Enguany, com acostuma a passar, l'espectacle ha tornat a omplir totes les sessions que ha ofert. Per segon hivern consecutiu s'ha apostat per una funció matinal, la menys concorreguda, però que es vol consolidar com una opció per diversificar l'oferta.

   

  A més, el Círcol oferirà aquest cap de setmana una sessió extra, dissabte, després d'haver rebut ja més de 1.200 espectadors a les seves butaques. Serà una funció més lleugera i protagonitzada pels més joves de la Dramàtica, que volen començar a jugar papers importants en la representació de cara als propers anys.

   

  Una nova aposta per la modernització per part de l'entitat, que vol imprimir força als actors i actrius que pugen per assegurar un relleu generacional constant, pensant, fins i tot, en poder prepara alguna cosa ben especial de cara al centenari de 'Els Pastorets', una data que se celebrarà els propers anys.