Famosos dins d’un cotxe per lluitar contra el càncer infantil: coneix la iniciativa ChasCar

  0
  IMG-20180109-WA0031.jpg

  11/01/2018 – Tres companys de feina, una d'elles de Badalona, engeguen un projecte que compta amb cares conegudes com els Estopa, Dani Mateo, Carlos Latre o el Mago Pop.

  No hi ha res més màgic que intentar ajudar a aquells que més ho necessiten, i això ho saben bé l'Esther, de Badalona, la Lara i l'Oriol, tres companys de feina del món del doblatge que han engegat ChasCar, una iniciativa solidària per lluitar contra el càncer infantil. Es tracta d'una organització sense ànim de lucre que ha obert un canal de Youtube a través del qual aconseguir un rèdit econòmic que puguin destinar al projece amb el que l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona vol construir un centre de càncer pediàtric.

   

  Com fer-ho? A través de contactes i coneguts, van començar a parlar amb persones famoses de diferents àmbits amb les que graven escenes dins d'un cotxe. Una idea semblant al karaoke que el presentador nordamericà James Corden posa en pràctica en el seu 'The Late Late Show'. De moment, han gravat fins a 14 vídeos, amb persones com Carlos Latre, Dani Mateo, els Estopa, Noemí Galera.

   

  El canal de Youtube es diu 'Chascar org', i en pocs dies ja compta amb més d'un miler de subscriptors, sota el lema “#paralosvalientes”. De moment, de fet, només hi ha dos vídeos penjats: el tràiler que explica per sobre la idea, i que ja l'han vist més de 10.000 persones, i el del primer protagonsita, el Mago Pop, que va ser penjat aquest dilluns.

   

  Els responsables del projecte, de moment, penjaran un vídeo cada dilluns al vespre, i el simple fet de reproduir-los ajudarà a recaptar fons per a la construcció del centre de càncer infantil. I és que, explica l'Esther, a partir de 10.000 visites, podran començar a reunir diners per visualitzacions, sense comptar la potencial publicitat. “L'objectiu és intentar fer virals aquests vídeos”.

   

  De retruc, l'altre gran objectiu és donar a conèixer el projecte del Sant Joan de Déu, i que més persones s'hi impliquin, ajudin o facin donacions. Per això també volen fer molta difusió a través de les seves xarxes socials. “Moure tot això per les xarxes i Internet és el que més ens costa perquè no som experts, però n'estem aprenent”, riu l'Esther.

   

  La resposta de tothom amb qui han contactat, explica, és positiva. “Ningú ens ha dit que no”. Gràcies a l'efecte crida i del boca-orella, van arribant poc a poc a més persones que es mostren encantades de participar, i amb les que només s'ha de quadrar agendes. “Ara volem anar a Madrid, on tenim pensat gravar amb gent com Santiago Segura o Mario Vaquerizo, però hem d'intentar quadrar-ho bé perquè nosaltres tenim la nostra feina i no ès fàcil”.

   

  De moment, l'Esther prefereix no avançar tots els noms que aniran sortint als vídeos, ja que cada setmana faran un concurs perquè els seguidors intentin endevinar qui és el famòs del vídeo de la setmana. Així que, qui ho vulgui saber, haurà de seguir ChasCar de prop.