La remodelació de la Riera d’en Matamoros i els carrers adjacents clourà a l’octubre

  0
  riera matamoros.jpg

  02/09/2015 – L’objectiu de les obres, iniciades a l'abril, és millorar l’accessibilitat a tots aquests carrers, així com els paviments, el clavegueram, l’enllumenat públic i el mobiliari urbà; la inversió és de 680.521,41 euros.

  Les obres de reurbanització del carrer de la Riera d’en Matamoros, ubicat al barri del Centre, entre els carrers de Francesc Layret i Santa Madrona estaran totalment acabades el proper mes d’octubre. Els treballs també impliquen la reurbanització dels carrers de Madoz, Llibertat, Rivero, Santiago Rusiñol, Francesc Planas i Casals i Santa Maria, en el tram d’aquestes vies que va des de la Riera d’en Matamoros fins al carrer d’en Prim. El cost dels treballs és de 680.521,41 euros. L’obra és una actuació conjunta entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

   

  L’objectiu de les obres és millorar l’accessibilitat a tots aquests carrers, així com els paviments, el clavegueram, l’enllumenat públic i el mobiliari urbà. A més d’ampliar les voreres a tots els carrers, la calçada i la vorera s’han deixat al mateix nivell en la major part de la superfície reurbanitzada. Les obres han servit per reparar el col·lector principal i per millorar la connexió de la recollida d’aigües pluvials dels particulars amb la xarxa de clavegueram. Les obres van començar el 9 d’abril passat, els carrers es van obrir provisionalment a la circulació el 13 d’agost i els treballs s’han reanudat aquesta setmana.

  Durant els mesos de setembre i octubre es retirarà l’actual sistema d’il·luminació, es col·locarà el nou enllumenat públic i es retiraran les línies aèries elèctriques. El nou arbrat es plantarà quan sigui l’època adient.