Els sèniors del Rem Badalona assoleixen la victòria a Torredembarra

0
    26

05/07/2016 – En la segona regata de la 14a Lliga Catalana, on els de Rem Santa Cristina continuen ocupant la primera posició.

Diumenge va tenir lloc al barri mariner de Baix a Mar de Torredembarra la segona regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut, on es van veure obligats a fer les finals amb mode cronometrat a causa d'uns problemes amb les boies del camp de regates.

Pel que fa la representació badalonina, els veterans del Club Natació Badalona es van posicionar en el segon lloc amb un temps de 5 minuts i 35 segons després de recórrer 1.000 metres amb el seu vogador. El podi el va completar els Vogadors de Cambrils (5:32) i Rem Arenys (5:47). Per la seva part, el Club Nàutic Bétulo va quedar sisè (6:02). En la categoria femenina, el Natació Badalona va quedar segon finalista amb un crono de 6 minuts i 16 segons, per darrere de Cambrils (5:57) i per davant del Rem Badalona (6:19); mentre que el Nàutic Bétulo va quedar desè.

D'altra banda, les juvenils del Nàutic Bétulo també van obtenir un bon resultat assolint el segon lloc després de 7 minuts i 3 segons. En absolut femení, també les del Nàutic Bétulo i del Natació Badalona van quedar quartes i cinquenes, respectivament en les seves respectives finals.

Destacar que en cadet femení, les de Rem Badalona van assolir la victòria en 2 minuts i 59 segons, i ja acumulen 20 punts en la classificació general amb les dues regates celebrades d'aquesta lliga.

Per la seva part, els juvenils del Natació Badalona van quedar segons per darrere dels Vogadors de Cambrils, mentre que el Rem Badalona es va classificar cinquè guanyant la final B amb un crono de 8 minuts i 23 segons, deixant en la vuitena posició al Nàutic Bétulo (9:33).

I finalment pel que fa el sènior masculí, remarcar l'excel·lent resultat del Rem Badalona amb un equip, format per tres juvenils i dos vogadors de l'anterior temporada, però tot i això, han assolit el tercer millor temps de les finals amb 8 minuts i 23 segons. Aquesta final B ha estat de rivalitat badalonina, ja que en segon lloc va quedar el Natació Badalona (8:27), seguit del Rem Xon's (8:35) i el Nàutic Bétulo (9:33).

Fent referència a la classificació general, Santa Cristina ocupa la primera posició amb 40 punts, mentre que el Natació Badalona es situa en la quarta amb 33 punts, el Rem Badalona en sisena amb 29 punts i el Nàutic Bétulo a la vuitena amb 28 punts.

La propera jornada es disputarà el diumenge 17 de juliol a Arenys de Mar.