La Travessia Nedant Badalona arriba a la 66a edició amb més de 130 atletes

0
    30

05/07/2016 – Uns 133 atletes de diverses categories van recórrer diumenge la 66a Travessia Nedant Badalona de 2.500 metres.

El passat diumenge, 3 de juliol, es va celebrar la 66a Travessia Nedant de Badalona, organitzada pel Club Natació Badalona, en el marc del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació. La prova consistia en dos recorreguts de diferents distàncies, d'acord amb les categories i edats dels nedadors i nedadores.

El primer recorregut va ser de 600 metres destinat als més petits. El primer a arribar a la meta va ser Oscar Sánchez amb un temps de 6 minuts i 26 segons, seguit d'Iker Exposito (6:28) i Pau López (7:08). En la categoria femenina, Queral Velasco va ser la campiona amb un crono de 6 minuts i 16 segons. Marta Fernández (6:22) i Ariadn Amat (6:23) van quedar en segona i tercera posició, respectivament. En total van participar 17 joves atletes en aquesta categoria.

Pel que fa a la prova de 2.500 metres, van participar 116 atletes en les categories absolutes, màsters i veterans. Destacar que el primer a completar la distància va ser novament Jordi Bosch, del Club Natació Sant Andreu, a la categoria absoluta III amb un temps de 27 minuts i 31 segons, quatre segons menys que en la passada edició de la travessia. Tot seguit arribarien a la meta Marc Ponce en 27:32 i Aida Bertran en 28:36, sent així la primera dona a completar la prova.