Els Termites de Llefià inicien nova temporada a Poblenou

  0
  52
  bitlles catalanes.jpg

  06/10/2015 – L'equip vermell va quedar tercer finalista amb 47 bitlles, mentre que els grocs van perdre amb 41 bitlles. D'altra banda, els To-K-Fusta van finalitzar quarts.

  El passat diumenge, 4 d'octubre, el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià va iniciar la nova temporada de la Lliga de Barcelona, que arriba a la 22a edició. Com a novetat d'enguany, els equips A, B i C desapareixen i a partir d'ara el club badaloní es divideix només en Groc i Vermell.

   

  En la primera jornada, que va tenir lloc al barri Poblenou de Barcelona, els Termites Groc -campions de lliga de la passada temporada- van perdre els dos partits amb un total de 41 bitlles i 596 punts, quedant així a la desena posició. Mentre que l'equip Vermell van quedar tercers -per darrere de Fusta i Ferro i Colobrers- amb 47 bitlles i 657 punts, sumant així els quatre primers punts a la classificació.

   

  D'altra banda, el mateix diumenge el club badaloní To-K-Fusta va ser present també en aquest inici de temporada però, a diferència dels llefianencs, només són un equip i van guanyar quedant en quarta posició amb 47 bitlles i 642 punts.

   

  La propera jornada es celebrarà a dos punts diferents. Per un costat a Sant Martí Sarroca, i per l'altre a les pistes de Torre Mena de Llefià, on jugaran els Termites i els To-K-Fusta.