Primera derrota del Badalonès

0
    31

5/10/2015.- Els dimonis van perdre la imbatibilitat al camp del Sant Pere de Ribes davant un rival més intens i amb més ganes de guanyar.

L’equip va començar adormint i es va trobar amb un parcial d’11 -1 de sortida que va marcar tot el partit.Tot el mal inici i anar durant molts minuts a remolc, l’equip ho va intentar i fins i tot es va posar per davant al marcador.

Però l’equip no tenia confiança en el seu joc i van patir molt al darrera, en un partit molt dolent en defensa i en moltes fases del partit desbordats per les accions d’un contra u dels locals.

El Badalonès es va trobar un equip més lluitador i amb més ganes, al contrari que els dimonis i va quedar clar que s’hauran de posar en mono de treball en cada partit per guanyar en una categoria molt competitiva.

Aquest dissabte intentaran refer-se de la derrota jugant a casa contra el Basquet Ateneu Montserrat, 19.15h a La Plana.

4 derrotes a Segona

Els quatre equips de Badalona han perdut aquesta setmana a Segona. Després de tres victòries els Maristes han encaixat la primera derrota a la pista del Sant Nicolau.

Els locals van sortir més intensos al primer quart i amb una circulació molt ràpida i 4 triples els 5 primers minuts van obrir els primers avantatges, 23-14.

Al segon quart, amb un parcial de 0-5 sembla que els Maristes es recuperen, però tornen a encaixar un 12-0 sense idees clares en atac. 41-26 al descans.

Al tercer quart, els triples tornen a fer molt mal a l’equip que es veu amb un desavantatges de 20 punts. I en el pitjor moment va sorgir la millor versió, reduint la diferència fins a només 4 punts, 52-56.

Però la inèrcia no va seguir al parcial definitiu i els set punts consecutius del Sant Nicolau a l’inici del quart van fer impossible tornar a refer-se.

La falta de benzina per l’esforç va fer que l’equip abaixés els braços fins el 60-82 final. Els Maristes intentaran recuperar-se a casa aquest diumenge 19.30h en la visita del Sant Cugat 2.

El Llefià va encaixar una nova derrota en la visita el Barberà B. La primera part va ser molt igualada amb avantatges curtes pels dos equips que no deixaven el rival marxar al marcador. De fet, el Llefià només perdia d’un

punt al descans.

Però a la represa un 10-0 de sortida va posar el partit molt costa amunt amb el Llefià sempre a remolc. L’equip ho va intentar pressionant a tota la pista però sens poder donar-li la volta al marcador.

Al final l’equip va abaixar els braços i la diferència va augmentar fins el 58-75. El proper dissabte visiten el Santa Coloma B.

Pel que fa al Natzaret l’inici de partit va ser com en les dues jornades anteriors: una defensa tova sense control del rebot i un atac poc agressiu amb desencert en les finalitzacions. Al primer quart, 28-15.

Al segon, la defensa millora, però la pressió de l’Escola Aula provoca molts erros en el Sant Andreu i els errors en els tirs lliures donen encara més facilitats. Al descans 42-22.

L’equip va sortir millor a la segona part, jugant de tu a tu amb el rival, però es torna a fallar al davant, sobretot 10 tirs lliures. La diferència i els errors van complicar el partit fins el 76-47 final. Dissabte 19.30h buscaran la primera victòria a casa contra el Bàsquet Neus.

Tampoc el Badalonès B va poder sumar la primera victòria. L’equip va millorar l’actitud al darrera però va ser molt inofensiu en atac. Tot i la derrota massa abultada a la pista del Neus, els dimonis van perdre pels errors propis davant un equip amb les idees més clares que va portar la iniciativa tot el partit. Dissabte que ve a les 21h reben el Castellar.