Els veterans del CN Badalona mantenen el primer lloc a Flix i el Rem Badalona continua segon en categoria absoluta

0
    31

04/07/2017 – La segona regata de la Lliga Catalana de Llagut ha deixat els dos clubs badalonins en plenes condicions de lluitar pel títol.

El passat cap de setmana la Lliga Catalana de Llagut va fer aturada a Flix per disputar-hi la seva segona regata. Tres clubs de la ciutat, el CN Badalona, el Rem Badalona i el CN Bétulo es van desplaçar fins a la ribera d’Ebre per continuar amb la competició iniciada a Arenys de Mar fa escasses dates.

En categoria de veterans masculí, el CN Badalona va tancar la final en segon lloc, just per darrere dels Vogadors de Cambrils. Si passem al pla sènior, en masculí es va donar un meritori tercer lloc del Rem Badalona, després que la tripulació taronja creués la meta just després del Flix i els Vogadors. El Bétulo i el Natació van quedar primer i segon de la final ‘B’ (cinquè i sisè en la general).

En categoria sènior femenina, el Rem Badalona i el Bétulo també van liderar la final ‘B’, obtenint una cinquena i una sisena plaça en la classificació definitiva de la regata.

L’altre gran resultat del cap de setmana el va protagonitzar el cadet masculí del Natació, quedant subcampió a Flix només superat pels Vogadors de Cabrils. En aquesta mateixa categoria, el Bétulo seria tercer.

Les classificacions generals

Un cop celebrades les dues primeres proves de la Lliga Catalana de Llagut, només hi ha un club de la ciutat que ostenta la condició de líder. Parlem del veterà masculí del CN Badalona (39), primer amb dos punts de marge vers l’Arenys (37).

En sènior masculí, el Rem Badalona és segon (37) a tres punts del líder, un Flix (40) que manté la distància amb el Natació (31) i el Bétulo (29), cinquè i sisè, respectivament.

El sènior femení del Rem Badalona ocupa el cinquè lloc de la general (32), amb el Bétulo (28) setè i el CN Badalona (14) vuitè. Per acabar, el protagonisme en cadet masculí està repartit entre els Vogadors de Cambrils (40), el Natació Badalona (38) i el Bétulo (36). Els clubs ja es preparen per visitar Mataró el pròxim 16 de juliol.