Els ‘xiringuitos’ de la platja de Badalona ja funcionen a ple rendiment

  0
  38
  chiringos.jpg

  21/06/2017 – Després d'una intensa polèmica pel retard i d'unes setmanes d'incertesa, els vuits negocis ja serveixen begudes ben fredes a peu de platja.

  Les vuit guinguetes de les platges de Badalona han acabat d'aterrar aquests darrers dies, a punt per estar en marxa el cap de setmana de Sant Joan, un dels més actius de l'estiu, sens dubte. L'activitat s'ha pogut engegar després que el govern decidís prorrogar els concessionaris dels darrers anys i que s'arribés a un acord.

   

  Inicialment, recordem, l'Ajuntament pretenia renovar el contracte i establir noves condiciones, però els terminis legals i administratius provocaven que l'inici de temporada es dilatés massa. Finalment, el govern va cedir i va optar per ajornar la renovació del contracte de cara a l'estiu vinent i prorrogar els negocis un any més.

   

  Algunes de les guinguetes ja funcionen des de fa un parell de setmanes, però les menys matinadores han acabat de posar-se a punt aquesta darrera setmana. Els propietaris afirmen que les formes de començar aquest any han estat una mica caòtiques, això sí.

   

  Christian Salazar, de les guinguetes Oasis i Paradis, explica que tot s'ha hagut de fer “amb presses i corrent”, però que, per sort, el temps està acompanyant i hi està havent molt bona acollida per part dels usuaris. En aquest cas concret, Oasis i Paradis no han tingut problemes per posar en marxa els seus espectacles d'humor que ofereixen cada estiu des de fa anys per complementar el servei de bar. Els monòlegs, apunta el seu propietari, van començar la setmana passada, i continuaran durant tot l'estiu.