La badalonina Silvia Cortes, doble campiona d’Espanya de pista coberta

0
    45

10/03/2015 – Ha revalidat el títol en 200 i 60 metres lliure de pista coberta amb una marca de 28"14 i 8"11 respectivament.

Sant Sebastià ha estat l'escenari on la badalonina Silvia Cortes, de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, ha revalidat el títol en 200 i 60 metres lliure de pista coberta.

Aquest cap de setmana Silvia ha tornat a pujar al més alt del pòdium d'Espanya durant els Campionats d'Espanya veterans de pista coberta que s'han celebrat a la ciutat de Sant Sebastià.

La primera prova en realitzar va ser la dels 60 metres lliure, on va fer una mala sortida i no va tenir gaires bones sensacions. Tot i això va guanyar la final amb una marca de 8"81. A continuació, als 200 metres lliure, amb els nervis de no poder haver-ho donat tot a la prova anterior, va sortir molt més decidida guanyant la competició i rebaixant la seva marca de la temporada a 28"14. A aquesta cursa, l'atleta si es va sentir molt més còmode i sobretot satisfeta d'haver pogut superar l'entrebanc dels 60 metres lliure.