Ensenyament exposa com detectar assetjament o violència a les aules

  0

  El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al polígon de Les Guixeres, va acollir el passat dimecres a la tarda la 1a Jornada Informativa sobre Violència de Gènere, Assetjament Escolar i Maltractament al Professorat. La sessió informativa anava adreçada al col·lectiu d’ensenyament, des de les escoles bressol fins a l’educació postobligatòria.

  L’objectiu era explicar als assistents com detectar i afrontar aquestes problemàtiques, molt presents a les aules en la nostra societat i que poden portar a situacions límits com poden ser el suïcidi o el mal físic dels alumnes.

  La Jornada va comptar, primer de tot, amb la presència de l’alcalde Pastor i del Superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado J.Fernández Justes, que estava al capdavant d’aquesta sessió informativa.

  Els temes a tractar, per ordre, van començar amb la detecció de la violència de gènere en el comportament de menors, a càrrec de la psicòloga Florence Solà Bassas i van continuar amb la detecció de l’assetjament escolar on l’encarregada va ser la infermera especialitzada en pediatria de Badalona Serveis Assistencials, Verónica Villarejo Romero. Després, es va donar una altra perspectiva a la violència de génere, enfocant-ho al professorat i donant les eines per denunciar-ho, tot això a càrrec del jutje degà dels jutjats de Badalona, Josep Maria Noales Tintoré.

  Sobre les 18.30h, la presidenta de la Federació de Dones de Badalona, Rocío Mateos, va tancar l’acte parlant dels recursos i ajuts per a les víctimes d’aquesta violència.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí