Ensenyament no retallarà línies de P3 a les escoles de Badalona

  0
  41
  pere de tera.JPG

  11/02/2016 – Els centres encararan la preinscripció sense la retallada prèvia de cap classe a cap barri.

  Badalona encetarà el període de preinscripció a les escoles públiques sense reduccions de grups de P3 a la ciutat. Així ho ha confirmat la regidora d’Educació, Laia Sabater, després que representants de la Federació d’AMPAs llancessin la notícia a través de les xarxes socials. Aquest mateix dimecres a la tarda, Ensenyament ha informat la comunitat educativa local que, en principi, els grups de P3 seran els mateixos que el passat any.

   

  La notícia ha estat rebuda de forma molt positiva a les escoles, atès que les dades recollides per la Generalitat i les seves previsions, sense anàlisis de fons i tenint en compte només els números, podrien haver arribat a suposar la reducció de diverses classes. Des del govern, Laia Sabater explica que la postura en les trobades amb Ensenyament ha estat contundent en la defensa de cap retallada abans d’entrar en període de preinscripció i en la baixada de ràtios, tal i com s’havia pactat al Consell Escolar Municipal i al Ple.

   

  La preinscripció s’obrirà el proper 30 de març i restarà veure l’evolució de la matriculació, tant durant el període establert com la matrícula viva –aquella que es produeix amb les dates avançades-, per constatar que el nombre de grups de P3 es mantenen.