Entrevista a Alba Gordo, capitana del CE Seagull i pregonera de les Festes de Maig

  0
  54

  Com vau rebre la notícia que seríeu les pregoneres de les Festes de Maig 2021?

  Ens ho van comunicar l’Ana (entrenadora), i després va comunicar-ho l’ Ajuntament de Badalona. Ens va fer molta il·lusió a totes perquè era una cosa que realment no ens esperàvem.

  Que significa per vosaltres ser les pregoneres de les Festes de Maig?

  Crec realment que és un premi al sacrifici que hem fet durant molts anys, treballant molt intensament, i que han donat molts fruits en un club com el Seagull.

  En l’àmbit de Badalona us sentiu recolzades i valorades?

  Sí i no. A vegades si ens hem sentit recolzades, com per exemple quan vénen a l’Estadi en un partit i ens donen suport, però d’altres vegades no veiem això. Creiem que segueixen donant més suport al futbol masculí que a favor del futbol femení.

  Creieu que els mitjans de comunicació us donen prou suport i difusió?

  Hi ha mitjans de comunicació que ens donen molta difusió, com per exemple els mitjans locals de Badalona, però més enllà de la ciutat no crec que ningú ens conegui molt, la veritat…

  De què tractarà el pregó d’aquest divendres al Zorrilla?

  Ja tenim una idea. Puc avançar que serà una reivindicació del futbol femení i també del paper de la dona en el món de l’esport i en general.

  Com veus el futbol femení d’aquí a 10 anys?

  A mi em quedarà ja una mica lluny!, però crec que el futbol està millorant i també és una realitat que en poc temps hem fet entre totes un gran pas. Hem de veure l’evolució perquè volen treure una bona part econòmica, però anem en bon camí…

  I el club? Ha canviat molt?

  Sí. Jo quan vaig començar érem quatre equips i ara en som 10. Gràcies en part a la visibilitat d’esports com el futbol, hi ha molts més equips. Sí que seria molt bo tenir més suport econòmic, per exemple, de patrocinadors de la ciutat per seguir creixent.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí