ERC Badalona enceta un cicle de xerrades sobre la independència

  0
  ERC.JPG

  16/09/2013 – Aquesta setmana tindrà lloc la primera d'un total de cinc conferències que s'allargaran fins el proper desembre.

  Esquerra Republicana de Catalunya encenta a Badalona la propera setmana un cicle de conferències, xerrades i col·loquis que, sota el títol La República de Catalunya-Construïm un nou país, vol respondre els dubtes i les preguntes que podrien generar la independència catalana. Per explicar això i les propostes del partit, a més de fomentar el debat, la formació local ha programat cinc conferències monogràfiques que començaran el proper dia 19 i acabaran el desembre.

   

  El primer acte es farà el dijous vinent a les vuit del vespre a la sala d'actes de l'escola Progrés. Sota el títol Governar-nos millor: sistema electoral i organització política, el professor de Ciències Polítiques i Socials Jaume López explicarà els reptes i les propostes de la Catalunya independent en aquest àmbit.

   

  Els actes que el seguiran són Identitats i nació a la república catalana, per part d'Oriol Junqueras (11 d'octubre); Logística i infraestructura: un país ben connectat amb Daniel Albalate (23 d'octubre); Horitzó econòmic: recuperació i millor distribució, amb Núria Bosch (14 de novembre), i Badalona en la nova república (12 de desembre). Aquest acte de clausura abordarà l'impacte que tindrà la independència a la nostra ciutat i tindrà un format diferent a la resta: una taula rodona amb persones rellevants de la ciutat.

   

  Les conferències es faran en quatre barris diferents de Badalona: el Progrés, La Salut, Canyadó i Bufalà, i totes seran d'accés lliure.