ERC celebra a Badalona l’acte central de la campanya ‘Prou Espoli’

  0
  27

  18/07/2012 – El president de la formació independentista, Oriol Junqueras, exposarà a la fàbrica de l'Anís del Mono, a partir de les 20h d'avui, la conferència 'Prou Espoli, Ara República Catalana'.

  El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, durà a terme aquesta tarda la conferència ‘Prou Espoli, Ara República Catalana’, en la qual explicarà “el malbaratament espanyol dels impostos catalans” i posarà sobre la taula que “una Catalunya sense Espoli és un país viable”.

   

  La conferència s’emmarcarà dins la campanya ‘Prou Espoli’, que ERC va iniciar el 3 de juliol a l’Ateneu Barcelonés, i serà l’acte central de la campanya a la Regió Metropolitana (Barcelonès Nord, Maresme, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Vallès Oriental). ERC pretén donar a conèixer les conseqüències de l’Espoli Social i Fiscal i fer una radiografia del malbaratament dels impostos per part de l’Estat Espanyol i de la desigualtat d’inversions a Catalunya respecte la resta de l’Estat.

   

  L’acte serà presentat per pel president d’Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona, Miquel Estruch, i tindrà lloc al pati de la Fàbrica de l’Anís del Mono, lloc emblemàtic de la ciutat. Posteriorment tindran lloc altres actes i paradetes informatives al llarg de tot el territori per assolir els objectius informatius d’aquesta campanya.