Espanya 2014 torna a apallissar Xile en el partit de consolació

0
    34

13/07/2012

Els de Juan Antonio Orenga van propinar la segona pallissa a Xile en una setmana (103-71). Pau Ribas va fer 15 punts i Josep Franch 11.

Espanya 2014 va acabar tercera del torneig Super 4 de Foz Iguaçú en derrotar Xile per 101 a 73. Novament, com va passar al Super 4 de l'Argentina, el combinat estatal va perdre a les semifinals i va rebre el càstig de jugar contra Xile, un rival molt inferior a Brasil, Argentina i la pròpia Espanya.

Els sud-americans van sorprendre Espanya en els primers 20 minuts (37-30) però el pas pels vestidors va servir per esperonar l'equip de Juan Antonio Orenga, que venia de perdre per 32 contra el Brasil. El parcial al tercer quart va ser autoritari (15-39) i el va seguir el d'un últim quart que va rebentar definitivament la igualtat (19-34).

Salva Arco va ser el millor dels espanyols amb 22 punts. Els badalonins Pau Ribas i Josep Franch en van fer 15 i 11 respectivament.