Esportivitat del Benjamí del Seagull: juguen amb sis jugadores

  0
  CE Seagull

  L’esportivitat, ‘fair play’, aprenentatge i creixement són alguns dels valors i objectius prioritaris que haurien de prevaldre sempre al món del futbol formatiu. Hi ha categories més competitives que d’altres però aquest no és un cas de competència/rivals.

  El Benjamí A del CE Seagull, entrenat per Natalia Maqueda i Laia Cutillas, més el suport de Rafa Maqueda, va ser exemple de valors en el seu partit a Vic contra l’OAR.

  Per motius de covid i confinaments, l’OAR Vic només tenia sis jugadores disponibles. Nosaltres podríem haver jugat perfectament amb set al camp però vam decidir fer-ho amb sis. En aquestes categories és important competir però sempre preval l’esportivitat i gaudir del futbol, la diversió i l’aprenentatge”, contextualitza i analitza Natalia.

  L’entrenadora de les ‘minigavines’ és jugadora de l’Amateur B i la Laia ho fa al Juvenil A blau. “Vaig veure que les dimensions del camp eren força grans. En aquell moment desconeixíem el tema de la covid. Tot i veure que patiríem perquè era força més gran que altres terrenys de joc, vam decidir jugar amb sis. El camp era igual de gran pels dos equips”, reconeix Natalia.

  “Abans del partit vam transmetre al conjunt local que nosaltres també jugaríem amb sis nenes i ho van agrair. Crec que aquesta hauria de ser sempre la decisió de qualsevol tècnic. Ells podrien haver ajornat el partit o no presentar-se i van decidir jugar, per també evitar que ens haguéssim de desplaçar entre setmana“.

  Aquest curs és el segon de la Natalia al futbol base del club i considera que “quan hi ha més competitivitat o categoria de nivell, es pot entendre però amb benjamins, el més important és gaudir de futbol”.

  Aquesta temporada, el Seagull ha tornat a tenir equip benjamí i “l’evolució és molt gran. Totes les jugadores han millorat i estem molt contentes”. Les ‘minigavines’ van sumar la seva tercera victòria de la temporada i han competit a tots els partits i gaudeixen del futbol. És el futur del club i la ciutat de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí