El Seagull és ben viu (1-2)

0
    67

El Seagull va sumar una victòria importantíssima i vital a la Ciutat Esportiva de Mareo davant l’Sporting, rival directe en la classificació. Les ‘gavines’ van haver de capgirar el marcador contra un adversari molt incòmode durant l’enfrontament.

L’Sporting va sortir a mossegar des del minut u de joc i va donar el primer avís clar als tres minuts en un contraatac d’Andrea. La lateral es va associar amb Michelle i la veneçolana li va tornar la passada, habilitant la internada a l’àrea. La mateixa Andrea va finalitzar la maniobra amb un xut que va bloquejar sense dificultats Itziar.

Primer temps amb clar perill local i jugant-se pràcticament durant els primers 45 minuts en camp badaloní. Intens i contundent, l’Sporting controlava el joc, dominant des del centre del camp, davant un Seagull defensant i sense generar gens de perill.

Després de superar la primera mitja hora de matx, Granda va avançar l’Sporting amb una vaselina sobre Itziar. Un gol que feia justícia local.

Afortunadament, aquest gol va despertar les ‘gavines’ i l’empat va arribar quatre minuts més tard, tot just abans del descans. Carla Cotado va aprofitar una arribada per banda esquerra i va anotar el gol de l’empat amb una centrada enverinada al fons de la xarxa. El gol va esperonar el conjunt badaloní, que ho va intentar novament amb un xut de Manau que va sortir desviat.

Després del descans, el duel es va reprendre amb més igualtat, amb un Seagull endollat. Itziar va salvar el 2-1 en un xut de Granda des de la frontal que es va enverinar després de colpejar Xénia.

L’Sporting va perdonar massa i el Seagull ho va saber aprofitar. Al minut 75, Manau va engaltar un refús després d’un servei de cantonada i va transformar l’1-2 al marcador, amb 15 minuts encara de partit.

Les ‘gavines’ van defensar la victòria i el Seagull va sumar una victòria més de tres mesos després. Vital abans de la visita del Racing a l’Estadi i per continuar lluitant per la permanència.