Èxit d’afluència de públic al Badalona Tapas & Midnight Bath

  0
  73
  tapabdn.JPG

  16/07/2012 – El vespre i la nit de dissabte, els estants dels diferents restaurants van rebre centenars de persones que van omplir la platja dels Pescadors en aquesta innovadora iniciativa de Fòrum Turisme

  La platja dels Pescadors es va omplir el vespre i la nit de dissabte i diumenge per fer de la Badalona Tapas & Midnight Bath un èxit d’afluència de públic. Centenars de persones han passat pels diferents estants en els quals s’ha pogut gaudir de tapes i begudes de diferents tipus, des de clàssics pinxos de pernil fins a exòtic menjar oriental, passant per combinats de fruita. El conjunt de visitants, a més, no s’ha limitat a les fronteres municipals, ja que l’esdeveniment ha aconseguit atraure gent de fora de Badalona gràcies a la promoció de l’acte a punts de Barcelona com la Sagrada Família.

   

  Tot i que unes gotes de pluja amenaçaven amb passar per aigua la iniciativa, el temps va respectar dissabte la fira i la oferta gastronòmica i d’activitats, que es va allargar fins ben entrada la matinada, va fer que el passeig marítim s’omplís de gom a gom. Durant el vespre i la nit de diumenge, la climatologia tampoc afavoria en excés una caminada vora el mar, però això tampoc va impedir que molta gent, tot i que menys que la jornada anterior, s’apropés a menjar i beure alguna cosa.

   

  Si bé és cert que era esdeveniment innovador, mescla de gastronomia i oci, a la platja, de cara a atraure turisme a la ciutat, hi ha petites qüestions a millorar, encara que l’acollida ha estat molt bona i el camí queda marcat d’ara en endavant en un terreny que pot ser molt prolífer per la ciutat. L’espai, per exemple, tot i comptar amb l’avantatge de tenir a tocar l’arena i el mar, es va fer petit en alguns moments de la nit de dissabte; també es va trobar a faltar un servei més ampli de lavabos públics i de comoditats per degustar, degut a la gran quantitat de gent que es va donar cita per sopar.

   

  La iniciativa ha estat promoguda per Fòrum Turisme, un projecte privat d'empresaris de Badalona vinculats amb el sector serveis i persones a títol privat que volen difondre pels diferents canals de turisme de Barcelona i Catalunya la gastronomia local i la façana marítima badalonina. En aquest sentit, tothom va rebre informació sobre diferents rutes turístiques per fer a Badalona i dels serveis o hotels de que disposa la ciutat, ja sigui una visita pel passat romà a les termes, una excursió a Sant Jeroni de la Murtra o conèixer la fàbrica de l’Anís del Mono.