Èxit del Protour 3×3

  0
  43

  20/07/2012

  L'equip Love is in the air de Marc Camins, Lluís Ortiz, Marc Ors i Tom Rimbau es va endur el títol en vèncer al Lloveres desempatant amb una sèrie de triples.

  Badalona va respondre i va omplir de jugadors el circuit Protour 3×3 que durant dos dies es va instal·lar a la plaça dels Països Catalans. Aquesta competició gratuïta amb regal inclòs per tots els participants, va reunir més de 50 equips de categories cadet, júnior i sènior.

   

  A la categoria dels adults, dijous es van disputar les fases finals amb molta participació d'equips de la comarca. Love is in the air, Los Jérez, Lloveres i La Bernarda van passar a semifinals. A la final, Love is in the air, que comptava amb els jugadors del Montgat Marc Camins i Lluís Ortiz, el fins ara jugador del Círcol Marc Ors i Tom Rimbau, van empatar amb el Lloveres que tenia a Marc Balagué del Santa Coloma, Joel Pulido i Carles Teixidó de la Minguella i Albert Belmonte del Natzaret.

   

  Per desempatar l'rganització va decidir que els que eren a pista havien de llançar un triple cada un i Marc Camins del Love is in the air, va ser l'únic que el va convertir i va donar el títol al seu equip.