Ferrovial també farà la coberta de l’estadi

  0
  48
  Estadi.JPG

  27/05/2016 – Ferrovial construirà la marquesina de l'estadi municipal de Badalona. Així ho van decidir els tècnics de l'ajuntament després d'obrir, dilluns passat, els sobres amb les propostes econòmiques de les dues empreses que aspiraven a aquesta concessió.


   

  Ferrovial construirà la marquesina de l'estadi municipal de Badalona. Així ho van decidir els tècnics de l'ajuntament després d'obrir, dilluns passat, els sobres amb les propostes econòmiques de les dues empreses que aspiraven a aquesta concessió. VOPI4, tot i que presentava un pla d'execució molt competitiu, va quedar descartada per una curta diferència econòmica. La UTE Ferrovial-Agroman-DECO és també l'encarregada de la construcció de l'estadi, fet que pot ajudar a agilitzar les obres en el seu conjunt. Així s'entén, si més no, des del club i també des del consistori.
  La construcció de l'estadi marxa, en tot cas, segons els terminis previstos i res no fa pensar que no es compleixin els pronòstics més optimistes. Oficialment, des de l'ajuntament es manté la idea que la construcció s'acabarà a final d'any, però no es pot negar que, pel ritme de treball que s'observa, l'obra podria estar enllestida durant la tardor. Les dependències situades sota la tribuna principal (oficines, sales de reunió, vestidors i magatzems) van prenent forma, així com els accessos i els bars ubicats sota les grades, en dues de les cantonades.
  Per altra banda, des de fa dies ja es pot veure una catifa de quitrà sobre la superfície del que ha de ser el terreny de joc, que tindrà la mateixa mida que el del Camp Nou (105 x 68 metres) i serà de gespa artificial d'última generació. La gespa, per cert, no serà col·locada fins que no estigui acabada la coberta, fet que impedeix que es puguin jugar partits abans que estigui acabada tota l'obra.