Inaugurada la primera oficina d’assegurances DKV a Badalona

  0
  81

  DKV segueix creixent a Catalunya, amb l’obertura d’una nova oficina comercial a Badalona, situada al carrer Prim 155. Aquesta oficina, que està activa des d’abril d’aquest any, compta amb 3 professionals i està dirigida per Marina Román, i donarà servei a la població de Badalona amb el propòsit d’oferir les solucions asseguradores de DKV, tant per a empreses, pimes, autònoms com per a particulars.

  DKV està immersa en un procés d’expansió a través d’oficines comercials amb l’objectiu de donar un servei més proper i personalitzat als clients. A Espanya, DKV està implantada a tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d’oficines d’assegurances de salut i consultoris que donen servei a prop de 2 milions de clients. A Badalona, DKV es vincula amb l’històric patrocini que l’empresa va tenir amb la Penya.

  A l’acte d’inauguració de l’oficina hi van assistir l’alcalde, Rubén Guijarro, Xavier Garcia Albiol, el president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales, i l’expresident i exjugador de la Penya, Jordi Villacampa, entre altres personalitats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí