“Un espai singular a Badalona: el Turó de l’Enric” dins l’itinerari naturalístic

  0

  Aquest proper diumenge, 2 de febrer, de 10 a 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, es farà l’itinerari naturalístic dirigit al públic familiar (infants a partir de 8 anys) “Un espai singular a Badalona: El Turó de l’Enric”. L’activitat serà dirigida per l’especialista de la Lliga per la Defensa del Patrimoni Natural (DE.PA.NA), Joan Cuyàs Robinson. Al llarg de l’itinerari es farà una descoberta de la geologia, la vegetació i els ocells hivernants del parc i del Turó de l’Enric.

  El punt de trobada serà a la zona de la bòbila (xemeneia) del Torrent de la Font, a les 9.45 hores.

  Aquesta activitat s’emmarca dins del 14è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

  Per a fer aquesta activitat, i totes les activitats del 14è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, és necessària la inscripció prèvia al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores) o bé a [email protected]. Les inscripcions es tancaran demà divendres 31 de gener, a les 13 hores.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí