Fisher executa el Manresa

  0
  fisher.jpg

  02/09/2012

  El nou líder de la Penya ha anotat un triple a falta de 6 segons per aconseguir la primera victòria de la temporada. Kuzmic també ha deixat molt bones sensacions amb 16 punts i 11 rebots.

  "Vinc per ser el líder". "El meu ofici és ser el base i liderar l'equip". "Vull ser un líder jove per aquest equip". "Puc anotar i fer gaudir als meus companys, però sobretot ser un líder".

  Fins a 4 cops va voler deixar clar el missatge Corey Fisher el passat dijous després de passar les proves físiques a la Clínica Fiact Fiagonal. No ha tardat ni 4 dies en demostrar-ho.

  A falta de 20 segons la Penya perdia per 5 punts després d'una cistella d'Arteaga, el millor dels manresans amb 19 punts, però en el món del bàsquet tot pot canviar.

  Primer ha estat Oliver, que puntejat i a la desesperada, ha anotat un triple des de la cantonada. El Manresa ha intentat fer una passada llarga al jugador que la Penya més tardaria a fer falta, però els verd-i-negres han recuperat la pilota i han trobat al benvingut líder, que ha donat la primera victòria de la temporada.

  Abans, tots dos equips han reafirmat bones sensacions en un partit de pretemporada en el que ni l'un ni l'altre ha pogut comptar amb els alers alts de l'equip.

  Yanev, Hanga i Palsson són al preeuropeu mentre que la Penya encara ha de tancar dues incorporacions en aquesta posició, una d'elles s'espera que sigui Pere Tomàs, que avui també ha viatjat a Sant Julià de Vilatorta.

  Això no ha impedit que els equips plantegessin un partit obert i amb molt de ritme. De la velocitat dels primers compassos se n'ha aprofitat Albert Ventura per anotar 5 punts i donar els primers rèdits a la Penya (9 a 4). A l'altre part del camp, Arteaga era el dominador prop de la pintura.

  El canvi de parella interior, Kuzmic-Trias per Savané-Gaffney, juntament amb l'entrada de Fisher han revolucionat el partit. Kuzmic s'ha fet molt gran a totes dues pintures i Fisher ha anotat i sobretot ha generat molt de joc que Trias ha sabut aprofitar.

  La Penya anava vent en popa però la tercera onada de rotacions, n'hi ha hagut molt sovint, ha donat aire de nou als del Bages (31 a 31) abans d'arribar al descans (42 a 36).

  A la represa, els de Jaume Ponsarnau han sortit més frescos i poc a poc han anat creant problemes a l'atac estàtic verd-i-negre. Devries i Arco acompanyaven a Arteaga en atac mentre que la Penya es mantenia gracies a les pèrdues de pilota del Manresa.

  A falta de 5 minuts el Manresa s'ha posat per davant (63 a 64) i ha estirat el bon moment fins al 63 a 70, màxima dels visitants.

  La Penya s'ha recuperat amb més fe que oxígen. Primer d'un jugador que sempre hi creu com Ventura, i que a més avui ha estat extraordinariament encertat (4 de 4 en triples). Després en l'ofici d'un jugador com Oliver, que sempre ho intenta, i finalment amb Fisher, que ha arribat, per jugar-se aquestes pilotes.

  La Penya suma la primera victòria del curs. Dissabte que ve jugarà contra el Cai Saragossa a Vielha. Abans passarà una setmana d'estada a Benasque.