Fulminen al cuer

0
    52

11/12/2016 – El Badalona camina amb el pas cada cop més ferm en els primers llocs de la lliga. Al camp de l'Eldenc, l'últim classificat, no va donar opció i va acabar golejant, amb dos gols de Gerard Oliva, un de Moyano i un altre de Víctor Garcia.

Al final de la primera volta, que s'acaba la setmana vinent amb l'últim partit a la Travessera de Montigalà, l'equip de Manolo González podrà dir que no ha perdut ni un sol dels partits que ha jugat fora de casa. El d'aquest diumenge, al Nuevo Pepico Amat d'Elda, el va resoldre amb el resultat més clar: un concloent 1-4 que es va començar a dibuixar quan només havien passat 3 minuts, en la primera acció clara del partit, quan Víctor Garcia va conduir un contracop que Gerard Oliva va culminar enviant la pilota a la xarxa.

No havia passat ni un quart d'hora quan la jugada es va repetir, amb el mateix resultat, però aquesta vegada amb Ismael Moyano com a protagonista final. El central es va incorporar a l'atac i va rematar a gol la centrada de Víctor. El tercer  va arribar a la mitja hora, per deixar-ho tot dat i beneït, i novament va portar el segell de Víctor Garcia: el carriler esquerre aquesta vegada no va necessitar ajuda, va enviar un servei de cantonada directament al fons de la porteria de l'Eldenc.

El previsible relaxament de la segona part el va aprofitar l'equip alacantí per, en una errada d'Aleix Coch, retallar diferències. A manca d'un quart d'hora del final, però, Gerard Oliva tornar a posar les coses a lloc amb el quart i definitiu gol escapulat, també a passada de Víctor Garcia.

Fitxa tècnica

Eldenc: Molina; Salazar, Alcántara, Urzaiz, Sanz (Francisco, 46'), Fernandes (Gao, 66'), Gracia, Michael, Manu Gavilan, Samuel (Jiménez, 64') i Armero.

Badalona: Morales; Fran Grima (Adrià Parera, 75'), Robusté, Aleix Coch, Moyano, Víctor García; Toni Lao, Sergio Maestre; Iván Agudo (Iván Guzmán, 79'), Gerard Oliva i Moha (Musa, 63').

Gols: 0-1, Gerard Oliva (3'); 0-2, Moyano (16'); Víctor Garcia (28'); 1-3, Michael (62'); 1-4, Gerard Oliva (72').

Àrbitre: L'andalús José Antonio Sánchez Villalobos. TG: Armero i Alcántara, de l'Eldenc, i Fran Grima, del Badalona.