Garcia Albiol deixa la Diputació després de 15 anys

  0
  albiol.JPG

  30/11/2015 – L’exalcalde i parlamentari del PP Xavier García Albiol ha deixat el seu càrrec com a diputat i president popular a la Diputació de Barcelona, un ens en el que ha estat representant des de l'any 1999.

  L’exalcalde i parlamentari del PP Xavier García Albiol ha deixat el seu càrrec com a diputat i president popular a la Diputació de Barcelona, un ens en el que ha estat representant des de l'any 1999, primer com a portaveu del grup i posteriorment, com a líder. 

   

  García Albiol es va acomiadar la passada setmana durant una sessió plenària i va tenir paraules d'agraïment per als diferents equips de govern que hi ha hagut a la Diputació al llarg d'aquests quatre últims mandats, i també per als treballadors i companys de la institució. “La Diputació fa una gran feina. Si no existís, s'hauria d'inventar pel servei que dóna als municipis”, manifesta el badaloní.

   

  La presidència del grup popular l'assumirà a partir d'ara el diputat Manuel Reyes, regidor de Castelldefels; i el regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras, serà el diputat que el substituirà.

   

  D’aquesta forma, i tal i com va anunciar, Albiol deixarà també el sou de la Diputació, que fa unes setmanes va despertar cert enrenou per una duplicitat de salaris amb el de l’Ajuntament de Badalona que fins llavors, assegurà, li havia passat desapercebut i que va qualificar d’”error administratiu”.