Gent de la Penya demana que s’obrin les finestres

  0
  32
  gent de la penya.jpg
  01/07/2013
  El col·lectiu reclama una auditoria externa per conèixer el deute real de la SAD i un pas endavant de Baspenya per "supervisar la fiscalització" de la gestió del consell

  El grup Gent de la Penya ha emès un comunicat expressant la seva opinió sobre el que ha passat les últimes setmanes al Joventut SAD i el què ha de passar. 

  L'escrit, manifesta que el president i els principals consellers haurien de continuar perquè "en cap moment es pot donar per acabat el procés que es van comprometre a endegar i que havia de concloure amb la reducció completa del dèficit". 

  El col·lectiu considera "imprescindible" que es faci una auditoria externa per saber la situació real de la SAD i el deute generat post-concurs en fi de valorar la credibilitat del pla de viabilitat

  En aquest sentit, creuen que aquest exercici també és necessari en cas de plantejar una ampliació de capital com el president Jordi Villacampa va anunciar la setmana passada. 


  El comunicat també reclama a Baspenya, el grup màxim accionista de la SAD al que considera "co-responsable de la situació", un pas endavant en la "supervisió i fiscalització de la gestió del consell d'administració". 

  El grup, ha volgut deixar clar que considera "una falta de desconsideració i lleialtat institucional als accionistes" la roda de premsa convocada "unilateralment" el passat dimecres, "i mes tenint en compte que el mateix dia estava convocada una assemblea de Baspenya on s’hi hauria d’haver presentat el pla i les decisions preses amb tot detall i transparència"

  L'escrit constata la "bona notícia a priori" de l'anunci de renovació amb Fiatc Mutua, però es reserva el dret d'emetre'n un judici perquè "no s'han explicat els detalls de l'acord ni la contraprestació econòmica del mateix". 

  Encara en matèria econòmica, el grup d'opinió demana respostes sobre el "suposat deute que té el club amb la SAD" per saber quines conseqüències se'n deriven.


  Exposats els arguments del comunicat, l'escrit desitja "tota la sort i encert del món" al nou consell d'administració.