Gesta històrica de la Penya

  0
  129

  No es pot descriure en paraules el que va realitzar ahir la Penya, explicava Carles Durant a l’acabar el partit. El Joventut, sense Chery, Tomic, Onuaku (tallat), Brodziansky i Feliz, i amb l’equip plegat de joves (Jordi, Prey, Garmendia, Kraag i Allen) va derrotar al Valencia Basket, equip top3 en forma a Europa.

  Un espectacular DeShaun Thomas (29p) i Andrews (18) es van carregar l’equip a l’esquena per fer viure a l’Olímpic una tarda per a la història. El València es va presentar a la cita donant descans a Brandon Davies i amb una sortida de creure’s que el matx estava guanyat abans de començar. Chris Jones es va lesionar a la primera acció i ja no va poder tornar al parquet.

  El molt bon inici dels de Carles Duran els va permetre agafar una renda important al final del primer període (21-15) però un inspirat Jared Harper amb tres triples seguits va fer que els valencians marxessin 36-40 a favor al descans. Quan podia semblar que la Penya notaria el cansament i la falta de rotació, el binomi nordamericà (Thomas i Andrews) van emular al “splash brothers” Curry i Thompson per realitzar, entre els dos, 47 dels 80 punts totals.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí