Glopada d’aire fresc (84-56)

0
    22

15/02/2016 – El júnior del FIATC Joventut completa el millor partit de la segona fase de la lliga contra un rival directe com l’Hospitalet.

Mantenint una alta activitat durant els 40 minuts, la Penya seria capaç de contrarestar les absències de Vilgot Larsson, Eric González i Charis Liounis per acabar imposant-se a una de les seves bèsties negres del curs.

L’Hospi encetaria l’encontre amenaçant des de l’exterior amb tres triples consecutius, però el FIATC Joventut demostraria una enorme solidesa col·lectiva.

Després d’un inici complicat, els verd-i-negres s’endurien el primer parcial amb solvència (23-16) i no abaixarien el nivell malgrat la lesió soferta per Pol Molins durant el segon parcial (46-30).

El domini del rebot seria clarament badaloní, fet que acabaria decantant el partit. La Penya eliminaria qualsevol esperança de l’Hospitalet al llarg del tercer període (68-43), tram en el qual es veurien els millors minuts de joc del bloc de Dani Miret.

Les diferències continuarien creixent de forma exponencial (80-43), tot i que un últim parcial de 4 a 13 maquillaria part de l’exhibició del FIATC Joventut (84-56). Pep Busquets, brillant amb 25 punts, 7 rebots, 5 triples i un 30 de valoració, formaria una societat exterior letal amb Pedro Nunes (18 de valoració).

Aquest resultat deixa la Penya en la segona posició de la classificació (4/2), empatada amb el Manresa i l’Hospi. El pròxim dissabte, el conjunt verd-i-negre visitarà la capital del Bages (16:30h).