Golejada d’autoritat del Futsal Iris (7-1)

0
    16

04/03/2015 – El conjunt de Carles Ventura supera amb facilitat al Rosario Central i continua fora de la zona de descens.

L’Iris Sol Casagemes segueix caminant a bon ritme cap a la salvació. Els verds rebien al pavelló de Casagemes al Rosario Central, quart classificat, amb la moral alta després de dues victòries consecutives. Conscients de la qualitat del rival, Carles Ventura va programar una prudent defensa a mitja pista per tal d’evitar el resultat de la primera volta (3-1).

Des d’un inici, el Rosario Central es va fer amb el domini de la pilota, però el treball defensiu de l’Iris li restaria feina a Alexis. Una recuperació de Roque transformada en gol per Ñoño permetria als locals obrir el marcador (7’) i agafar encara més confiança.

Mentre el Rosario continuava disposant de llargues possessions, l’Iris es mantenia ordenat a camp propi, esperant l’oportunitat òptima per sortir al contraatac. Just abans del descans, la fòrmula de les transicions ràpides tornaria a funcionar i Alberto, després d’una contra iniciada per Ricard Fontrodona, ampliava distàncies (19’).

A la represa, el plantejament dels dos equips va ser el mateix. Víctor Valls tindria tenir una bona oportunitat per fer el tercer enviant la pilota al pal, tot i que seria el Rosario Central qui marcaria el 2 a 1 per mitjà de David Moli (24’).

Llavors, el partit es va acabar de revolucionar, amb els dos conjunts anant a la pressió i deixant molts espais en defensa. El Futsal Iris es mostraria més encertat i Víctor Valls anotava el 3 a 1 a menys d’un quart d’hora pel final (26’). Veient que el partit es complicava, els visitants van treure el porter-jugador molt aviat, però la seva aposta no va oferir el resultat esperat.

El Rosario Central s’havia carregat de faltes, fet que permetria a Jordio marcar el quart gol de l’Iris des del doble penal (27’). En la següent jugada, Víctor va robar la pilota i iniciant el contraatac va patir una dura entrada. L’àrbitre assenyalaria la falta i li ensenyaria la segona targeta groga a l’infractor. De nou des del punt de doble penal, Jordio tornaria a encertar posant el 5 a 1 en el marcador (27’).

Fins al final, el Rosario continuaria amb el porter-jugador per intentar escurçar distàncies, tenint diverses ocasions però sense massa encert. En una de les transicions de pilota, els badalonins interceptarien l’esfèrica i Jordio firmaria el seu hat trick després d’una passada al segon pal (30’). El setè i definitiu gol el faria Alberto, amb una preciosa vaselina (33’).

Després de sumar el tercer triomf consecutiu, l’Iris Sol Casagemes es manté en desena posició, amb un total de 25 punts. Els badalonins compten amb un marge de quatre punts respecte la zona de descens, i encara tenen un partit pendent contra l’Athletic Castellar (14 de març). El pròxim diumenge, l’Iris jugarà a la pista del CN Caldes, vuitè classificat (17h).