Goran Suton: “Podem guanyar la Copa”

  0
  62
  MUR-BAD (6).jpg

  14/01/2015 – L’aler pivot confia moltíssim en les opcions del FIATC Joventut, mentre demana exigència màxima i respecte pel Baloncesto Sevilla.

   

  Amb 19 punts, 9 rebots, 1 assistència, 1 tap i un 25 de valoració, Goran Suton va realitzar a Múrcia el seu segon millor partit amb la samarreta de la Penya. El més complet va ser contra el Laboral Kutxa, amb un 26 de valoració.

   

  Contra l’UCAM, la Penya va tornar a remuntar, situació que ja ha hagut de viure diverses vegades durant la temporada. “No hi ha una explicació. Així és el bàsquet. Són 40 minuts i quatre quarts. S’ha de jugar fins que no queda cap segon”, deia Goran Suton sobre les capacitats del FIATC Joventut a l’hora de remuntar partits.

   

  “Hi ha equips que encara poden remuntar diferències més grans. El bàsquet funciona així”, assegurava també l’interior balcànic. El jugador verd-i-negre té moltes ganes de viatjar a Gran Canaria per jugar la Copa del Rei, tot i que abans encara hi ha deures per fer.

   

  “Estic motivat. Penso que és la Copa més important d’Europa i personalment és la meva primera vegada. Serà una bona experiència”, declarava Suton, imaginant-se ja al Gran Canaria Arena.

   

  L’interior del FIATC Joventut sol parlar clar i no s’amaga. “Tenim opcions de guanyar la Copa”, afirmava el balcànic. “Hem derrotat als equips més top de la lliga. Si mires les estadístiques, de la zona alta només hem perdut contra el Madrid i el València. Això ja diu molt de la química i la qualitat de l’equip”, deia Suton.

   

  Tot i les ganes de disputar una competició sempre especial, l’aler pivot de Sarajevo insta a l’equip a no oblidar la feina diària. Aquest cap de setmana, el Baloncesto Sevilla visita Badalona i Suton no vol veure cap tipus de relaxació en l’equip.

   

  “Sempre és difícil quan t’enfrontes a equips que estan patint. No els hi podem donar cap oportunitat. Hem de jugar dur i evitar que ells agafin confiança”, comentava l’interior verd-i-negre.

   

  El Baloncesto Sevilla és el cuer, però, segons Goran Suton, la Penya “ha de respectar a tothom i preparar els partits pensant que el rival ens pot guanyar”.