Reacció esperada i ratxa triomfal

0
    22

10/02/2015 – El Llefià i el Bufalà aconsegueixen dos bons resultats que els tornen a situar amb plenes opcions de lluitar per l’ascens.

Al grup II de Segona Catalana, la Unificació Llefià es va imposar per la mínima al camp del Carmelo (0-1), tallant una ratxa de tres partits sense guanyar. Un gol de Ramos, superat el minut deu de partit, li va donar la victòria al Llefià.

Gràcies al triomf sumat, el conjunt de Jordi Souto ascendeix fins a la cinquena plaça, amb 33 punts. Els badalonins són a tres punts del play-off i compten amb un partit pendent que es jugarà la setmana vinent.

Al mateix grup II de Segona Catalana, el Lloreda va aconseguir puntuar en un dels camps més difícils de la categoria, el del San Juan Atlético Montcada (1-1).

Rubén Del Barrio va avançar als de José Pinti en la primera jugada del partit (1’), però els visitants van tenir la paciència suficient per refer-se, gràcies a un gol de José Alberto Pérez (39’). El conjunt de Rubén Castillo és setè amb 31 punts, també amb un partit pendent.

Ficats de ple en la lluita

El CF Bufalà ha reactivat totalment les seves opcions d’ascens de categoria, després de vèncer al Pineda de Mar (3-1). El conjunt badaloní es va refer del gol inicial d’Abel Ruiz (37’) i va completar una remuntada espectacular, gràcies a les dianes marcades per Campaña (42’), Andrades (64’) i David Leira (66’).

Després de sumar el tercer triomf consecutiu, el Bufalà segueix pressionant als equips de la part alta. Els vermells ocupen el quart lloc de la taula al grup IV de Tercera Catalana, amb 38 punts sumats. Els badalonins estan a només dos punts del play-off d’ascens i a tres del líder.

Sense canvis

Al grup VI de Quarta Catalana es va viure una jornada realment positiva pels interessos del Pere Gol, el qual no es va veure desplaçat de la segona plaça tot i descansar. Els verds no van jugar, però la derrota del Cabrera B (2-1) fa que segueixin mantenint una renda de quatre punts amb el tercer classificat, l’Arrabal (33).

La sorpresa del cap de setmana la va protagonitzar la UD Àguila, caient en el derbi contra el Roma Sports (2-1). Els tres gols del partit es van viure en el tram final del primer temps. Picazo (35’) i Said (38’) van situar el 2 a 0 en el marcador favorable al Roma i Joaquín Vera va retallar distàncies tot seguit (41’).

Durant el segon temps hi va haver més tensió que futbol sobre la gespa del Municipal de Lloreda. Marcos Ibáñez va ser expulsat pels locals i Pérez Torán i Puentes pel conjunt entrenat per Jorge Rinón. Després del derbi, el Roma Sports és vuitè amb 22 punts i l’Àguila cinquè amb 30.

Per últim, el Badalona Sud va sortir golejat de la seva visita al filial del Vilassar de Mar (4-1) i continua cuer amb només un punt.