Grup Menarini reconverteix la seva planta a Florencia per fabricar i donar gel desinfectant

  0
  14

  El Comitè de Direcció de Menarini, presidit per Eric Cornut, ha decidit destinar part de la producció de la planta de Florència a la fabricació de gel desinfectant per a donar a hospitals i institucions sanitàries en primera línia contra la infecció per Coronavirus.

  Menarini produirà, d’aquesta manera, 5 tones de gel desinfectant per setmana que es distribuiran gratuïtament a Itàlia a través de Protecció Civil.

  “Els metges i els professionals de la salut són els veritables ‘herois’ que lluiten contra el COVID-19. A través d’aquesta donació de gel desinfectant volem ajudar-los a treballar de manera més segura”, ha manifestat Elcin Barker Ergun, CEO de Grup Menarini.

  Sobre Grup Farmacèutic Menarini

  El Grup Farmacèutic Menarini, amb seu a Florència, està present en més de 130 països de tot el món, inclòs Espanya, en concret, Badalona. Amb una facturació de 3.667 milions d’euros i més de 17.600 persones emprades, compta amb 7 centres de recerca i desenvolupament. Els productes de Menarini estan presents en les àrees terapèutiques més importants, incloent risc cardiovascular, gastroenterología, pneumologia, malalties infeccioses, diabetis i antiinflamació/analgèsia. La producció farmacèutica es duu a terme en les 16 plantes de fabricació que el Grup té situades a Itàlia i a l’estranger i que produeixen i distribueixen més de 585 milions d’unitats de productes a l’any. Aquesta producció està en línia amb els més alts estàndards de qualitat, a més de contribuir de manera continuada a la salut dels pacients a tot el món.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí