“Hi ha una gran possibilitat d’arribar a un acord amb Boca”

  0
  37
  van lacke argentina 3.jpg

  13/07/2012

  Fede Van Lacke reconeix que l'acord és inminent, que li hagués agradat seguir a la Penya però també ha de pensar en la seva família.

  Fede Van Lacke ja ha reconegut públicament, que "hi ha una gran possibilitat d'arribar a un acord amb Boca Juniors". Tot i que l'escorta argentí no ha pres cap decisió, ha donat una sèrie d'arguments per tornar al seu país.

  El primer és la família: "anar donant voltes amb la meva dona i la meva filla és algo que ens marcarà les nostres vides i hem de prendre la decisió correcte i adequada", diu Van Lacke que més obertament reconeix que "veuríem amb bons ulls tornar a la lliga argentina, i Boca és un equip històric. Tant de bo puguem definir-ho el més aviat possible perque seria el millor per totes les parts".

  A més, el projecte de Boca compta amb dos bons coneguts de Van Lacke. "Que hi siguin Nèstor Garcia i Maxi Stanic influeix perquè son dos persones a les que admiro molt. He tingut una gran relació amb Néstor aquest mes que hem estat junts a la selecció, i amb Maxi Stanic vaig compartir un any intens a Valladolid. Son dos condiments que poden ajudar a l'acord amb Boca".

  De fet, quan parlar de la Penya, per la que es desfà en elogis, ho fa en passat: "La meva prioritat era seguir a Badalona perquè la Penya era un club que sempre he admirat, per la filosofia de treball i la manera de veure i sentir el bàsquet. M'agradaria seguir-hi molts anys però donada la situació a l'ACB un s'ho pensa dues vegades si val la pena seguir-hi i amb quines condicions".