Històric: Jordi Fernández serà tècnic assistent als Denver Nuggets

  0
  Cmjg0e0XYAAK9SV.jpg

  04/07/2016 – L’entrenador badaloní deixa Cleveland després de set anys i comença una nova aventura a la millor lliga del món: la NBA.

   

  La temporada vinent, la NBA comptarà amb el primer tècnic català de la història exercint el rol d’entrenador assistent dins d’una franquícia. Aquesta fita històrica l’ha aconseguit un badaloní: Jordi Fernández.

   

  El tècnic de 33 anys ha brillat al llarg de les dues últimes temporades dirigint l’equip vinculat dels Cavaliers, Canton Charge, trencant rècords de victòries i assolint el play-off de la D-League.

   

  Fernández ha agafat cartell dins del mercat nord-americà, sobretot per la seva capacitat de fer millorar els jugadors. Després de set anys treballant amb constància a Cleveland, al badaloní li arriba l’oportunitat de la seva vida: seure en una banqueta de la NBA al costat d’un antic conegut.

   

  Mike Malone, entrenador dels Nuggets i company de Jordi Fernández a Cleveland en l’època de Mike Brown, compta amb el badaloní per ser entrenador assistent a Denver l’any vinent. Badalona, bressol del bàsquet a Espanya, segueix obrint camí a la NBA.