La final encara és possible

0
    26

16/5/2016.- Tot i perdre de 12 punts, l’Ademar confia en remuntar a casa i jugar la final. El Llefià també va perdre i haurà de guanyar per forçar un tercer partit.

Fase final: Santa Eugènia 80 – Ademar 68

L’Ademar haurà de remuntar si vol estar a la final de la categoria. Al partit d’anada a la pista del Santa Eugència ja als primers minuts es van veure 10 punts per sota 14-4. Poc a poc van anar entrant al partit i la van reduir a la meitat, 20-15.

Al segon quart, els Maristes anaven a remolc però dins el partit fins que del 31-26 es va passar al 48-28, amb els locals inspirants en triples i encertats en tirs lliures davant els problemes dels badalonins per atacar.

A la represa, l’Ademar va reaccionar i ajustant la defensa la diferència es va quedar en només 10 punts per encarar el quart definitiu, 60-50. Però el Sant Eugènia va tornar a marxar de 17 gràcies als triples. Als dos últims minuts la diferència va quedar en 12, 80-68.

La cita es dissabte a les 19.30h a La Plana. Tocarà tirar d’èpica per remuntar i plantar-se a la final.

Promoció permanència: Llefià 67- Lima Horta 77

El Llefià va perdre a casa el primer partit del play off de permanència. La primera part va estar totalment dominada pels visitants amb una defensa molt intensa, que es va sumar a un Llefià molt desencertat en atac.

La diferència al descans va arribar als 21n punts. Però a la segona, els badalonins van augmentar el nivell defensiu i van trobar l’encertar en atac fins. Van reduir la diferència fins als 6 punts a falta de 4 minuts, però no van poder culminar la remuntada.

Diumenge a les 16h a la pista del Lima Horta intentaran guanyar per forçar un tercer partit.