ICV-EUiA demana a Garcia Albiol que deixi l’alcaldia mentre duri el seu procés judicial

  0

  15/04/2013 – La coalició d'esquerres considera que el batlle s'ha d'apartar de les seves funcions per una qüestió d'higiene democràtica.

  ICV-EUiA de Badalona s’ha pronunciat sobre l’obertura del judici oral contra l’alcalde Garcia Albiol i insta al ‘popular’ a abandonar les seves funcions d’alcalde i de representació de la ciutat mentre duri el procés. La formació d’esquerres ha titllat de “vergonya pública” la notícia i creu que, dimitint, “la ciutat s’haurà salvat del deshonor i la taca” que podria suposar la condemna al seu màxim exponent polític.

   

  “És la primera ocasió, a Catalunya i a Espanya,  en que un polític és jutjat per aquests motius. És una nova vergonya per la nostra ciutat, Badalona, que segueix patint la publicitat negativa de ser camp d’experimentació per les polítiques més populistes i racistes del Partit Popular a Catalunya”, afirma EUiA.

   

  Tanmateix, el comunicat recorda que al ple de 29 gener es va aprovar una moció de reprovació en que es reclamava la dimissió de l’Alcalde mentre durés el seu procés judicial.