Maldonado: “Hi ha situacions pitjors, no hem de dramatitzar”

  0
  45
  201213_JOV_VBC_16.JPG

  14/04/2013
  El tècnic verd-i-negre creu que "és una situació complicada" però que "em veig amb forces per aguantar fins el final si les coses no van bé".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, va lamentar la derrota del seu equip en un partit que "no va tenir història".

  El tècnic verd-i-negre va destacar que "quan ells van agafar distància van trobar comoditat per buscar la nostra errada i en vam tenir unes quantes".

  Maldonado va recordar que "no està en les característiques del nostre equip aquest nivell de duresa i de mala llet" i va assegurar que "això s'aguditza quan et falta el punt extra de ràbia per la victòria o per aconseguir un objectiu".

  Precisament, el futur immediat de l'equip en el tram final de la lliga i la manca d'objectius de la Penya, que té gairebé impossible ser el Play Off i no baixarà, van centrar la resta de la roda de premsa.

  "És una situació complicada perquè estem amb una clara manca d'objectius, per la situació dels entrenaments i pel nivell dels nostres rivals",  va apuntar Maldonado que creu que "cal afrontar-la amb la màxima claredat, trobant objectius a curt termini i els jugadors més preparats mentalment per seguir lluitant".

  "Hi ha situacions pitjors, no hem de dramatitzar", va prosseguir l'adrianenc que va recordar que "si estem així és que alguna cosa bé hem fet".
  "Arribar a falta de 9 jornades amb 13 victòries és alguna cosa que tots, fins i tot els socis, haguéssim signat", va sentenciar.

  Per acabar de reforçar el discurs, el tècnic va assegurar que "em sento amb forces per aguantar d'aquí al final si les coses no van bé".