La PAH presenta una obra de teatre protagonitzada per veïns afectats per desnonaments

  0
  57
  DSCF5029.JPG

  02/03/2016 – El Teatre Principal acull aquest dissabte una obra de teatre impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que vol retratar el drama dels desnonaments.

  El Teatre Principal acull aquest dissabte una obra de teatre impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que vol retratar el drama dels desnonaments que ha viscut Badalona durant els darrers anys. Es tracta d’un espectacle que combina la projecció d’un audiovisual amb la teatralització, la denúncia d’una situació que afecta a milers de persones.

   

  Els protagonistes de l’espectacle són els propis veïns i veïnes que han viscut en primera persona la crítica situació de quedar-se sense sostre. A més de reflectir les històries personals, el projecte artístic també inclou els papers d’agents com les administracions i la PAH. Va ser la plataforma, de fet, des d’on es va editar un llibre, el passat 2013, ‘Històries de desnonaments a Badalona’, que recull algunes de les moltes històries que han afectat persones de la ciutat.

   

  Aquell va ser el punt de partida perquè un grup d’activistes s’impliqués en un projecte que podrà oferir i fer públic el resultat aquest dissabte. “L’equip responsable del projecte està molt satisfet del treball realitzat. L’espectador difícilment es quedarà indiferent”, avancen els organitzadors.