La Penya té tres inversors a qui vendre la Zona Deportiva Mas Ram

  0
  CE Mas Ram

  El Club Esportiu Mas Ram es dissoldrà (i desapareixerà), previsiblement, a finals d’aquest mes de maig, segons ha confirmat el president de l’entitat badalonina, Josep Valls, al Diari de Badalona.

  “Entre finals d’aquest mes de maig i la primera setmana del mes de juny se signarà la venda, i amb aquest futur acord no tindrem instal·lació i no tindrem res. El dia que se signi es convocarà Assemblea General i s’informarà els socis”, ha exposat Valls.

  Aquesta sentència -de tancar-se el cicle del CE Mas Ram aquest mes de maig – ha arribat després que el Joventut hagi iniciat les converses amb tres promotors interessats a comprar els terrenys de la Zona Deportiva Mas S.A, propietat del Club Joventut Badalona, després de vendre-a el CE Mas Ram al club verd-i-negre.

  “Nosaltres hem quedat al marge de les negociacions, però hi haurà una altra gestió. No sabem quina serà la nova activitat. Sabem que la Penya té tres actors interessats a  comprar els terrenys, però no serà un nou club amb els seus socis”, ha afegit Valls.

  Entre els tres agents interessats un és un monitor del Club, responsable de l’Escola de Tennis. “Els altres dos interessats es volen carregar el tennis i deixar 160 nens i joves sense practicar el tennis. Optarien per fer pistes de pàdel. Jo crec, en un 95%, que Morales escollirà l’opció del monitor de tennis“, opina el president del CE Mas Ram.

  Fa un parell de mesos va ser la darrera reunió entre Valls i el president de la Penya Juanan Morales i ja li van transmetre que “no els agradaria” que “li ho venguessin als altres dos”.

  La Penya valora els terrenys de la Zona Deportiva Mas Ram S.A en un valor aproximat als 2,3 milions d’euros i econòmicament suposaria un ingrés notable en la tresoreria del Club. Des de l’any 2010, el Joventut, presidit aleshores per Jordi Villacampa, ja li va transmetre al CE Mas Ram el seu interès de vendre la Zona Esportiva Mas Ram.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí