Incautades al barri de La Mora més de 4.000 sabatilles esportives d’imitació

  0
  new balance.jpg

  01/07/2015 – El valor que les sabatilles haurien tingut al mercat si fossin autèntiques arribaria als 311.010 euros; s'han imputat dues persones per delicte contra la propietat industrial.

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat una operació en dos magatzems ubicats al barri de La Mora en la que ha intervingut 4.443 parells de sabatilles esportives que imitaven la marca New Balance. El valor que les sabatilles haurien tingut al mercat si fossin autèntiques arribaria als 311.010 euros.

   

  L’operació policial es va fer després que la marca afectada hagués presentat una denúncia per presumpta falsificació. En l’operatiu policial van quedar imputades un total de dues persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial. El gènere intervingut omplia un total de 350 caixes, que van ser immobilitzades i precintades en els magatzems on es va fer la intervenció.

   

  En aquestes dues naus s’emmagatzemaven les sabatilles, que portaven cosida la lletra ‘N’ que forma el logotip que la marca té registrat però alterat amb dues franges de tela afegides i que unien els extrems d’aquesta lletra. Aixi, les persones que compraven les sabatilles esportives en aquests magatzems eren les que podien retallar manualment amb tisores aquestes dues franges per acabar simulant el logotip registrat de la marca comercial.