L’alcaldessa assumeix la màxima responsabilitat dels mitjans públics de forma provisional

  0
  Televisió Badalona.JPG

  01/07/2015 – D’aquesta forma, i fins a la constitució del nou Consell d’Administració i el nomenament del nou conseller delegat de Badalona Comunicació, Sabater assumeix provisionalment les funcions amb l’objectiu d’assegurar el funcionament diari. 

  Després de ser destituït la setmana passada el coordinador executiu de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, càrrec col·locat pel PP, el Consell d’Administració de Badalona Comunicació ha acordat en la reunió celebrada aquest dimarts l’atorgament de poders a favor de la presidenta de l’òrgan i alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. D’aquesta forma, i fins a la constitució del nou Consell d’Administració i el nomenament del nou conseller delegat de Badalona Comunicació, Sabater assumeix provisionalment les funcions amb l’objectiu d’assegurar que el funcionament diari de l’ens continuï desenvolupant-se amb normalitat, com per exemple, pel que fa al pagament de les nòmines dels treballadors.

   

  Aquest acord s’ha adoptat amb els vots favorables de tots els consellers presents en la sessió. La representant del grup municipal del Partit Popular, Maritxu Hervás, expliquen fonts municipals, va arribar a la reunió quan s’havia aixecat la sessió del Consell d’Administració.