Marcel Vivet no entrarà a presó

  0
  90

  Marcel Vivet no entrarà a presó després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebaixat la condemna de cinc anys a un i mig. Aquests fets signifiquen que el jove badaloní no haurà d’entrar a presó. En un comunicat a les xarxes socials del compte Marcel Absolució, s’hi pot llegir: “Acabem de conèixer la resolució del recurs presentat per l’advocat d’en Marcel al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Hem aconseguit la rebaixa de la condemna del Marcel de 5 anys a un any i sis mesos presó. Després d’un llarg procés, absurd, amb mentides i falsos atestats, podem confirmar que el nostre company no entrarà a presó“.

  L’Audiència de Barcelona va condemnar a Vivet per lesionar a un mosso d’esquadra en una manifestació en contra de Jusapol, de l’any 2018. La seva defensa va voler argumentar que el policia no va poder identificar duna manera clara el seu agressor, al mateix temps que s’observa al jove badaloní com sosté una bandera amb una actitud pacífica. El tribunal ha estimat parcialment el recurs de Vivet contra la sentència prèvia de l’Audiència de Barcelona, que l’havia condemnat a cinc anys i un dia de presó per desordres públics i atemptat contra un agent de l’autoritat. El TSJC també rebaixa la multa de 600 euros per lesions fins a 180.

  D’altra banda, el moviment de suport a Vivet ha convocat una manifestació de suport a les 19:30 h d’aquest dijous 5 de maig a la plaça de la Vila amb el lema “No ens val res que no sigui l’absolució del Marcel i la de l’Adrià”.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí