Iniciada la instal·lació d’una comissaria en mòduls a Sant Roc

  0
  comisariasantroc.JPG

  18/07/2012 – Sis mòduls amb una superfície de 100 metres quadrats, que estaran totalment establits en unes tres setmanes, acolliran vuit agents que donaran servei 24 hores al dia al veïns de la zona sud de la ciutat.

  Avui ha començat la instal·lació d’una nova comissaria de la Guàrdia Urbana a la plaça Camarón de la Isla del barri de Sant Roc. Es tracta de sis mòduls, amb una superfície total de 100 metres quadrats, on es donarà servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat. La previsió és que les obres d’instal·lació d’aquests equipaments quedin enllestides en unes tres setmanes.

   

  Vuit agents de la Guàrdia Urbana han estat destinats a aquesta nova comissaria. En cadascun dels torns hi haurà 2 ó 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i referència per als veïns. A més, al territori continuaran desenvolupant les seves funcions les patrulles destinades a aquesta zona.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “la nova comissaria de Sant Roc comença a ser ja una realitat a partir d’avui”. “La seva instal·lació era una de les prioritats del Govern municipal per tal d’ordenar la situació a la zona sud de Badalona”, ha afegit.