El concert solidari de José Miguel recapta 7.125€

  0
  36
  Concert Jose Miguel-foto de José Luis Vara.jpg

  10/10/2012 – La totalitat dels beneficis van destinats a Càritas de la parròquia de Llefià i a l'Associació d'Amics del Gorg-Mar i el seu banc d'aliments.

  El concert solidari del cantautor badaloní José Miguel va omplir el passat divendres totes les butaques del Teatre Principal de Badalona. Unes 400 persones van assistir a la vetllada, que va ser tot un èxit i va assolir una recaptació de 7.125 euros, entre les entrades, les aportacions de diverses empreses i particulars com a fila zero i la donació municipal de l’Ajuntament. Els recursos aconseguits ja han estat repartits entre Càritas de la parròquia de Llefià i el banc d’aliments de l’Associació Social d’Amics de Gorg Mar.

   

  Tota classe de personalitats de la ciutat, des dels polítics municipals fins a societat civil, van apropar-se per posar el seu gra de sorra i gaudir d’un molt bon concert. José Miguel repassà les cançons del seu treball discogràfic i també va presentar noves composicions. Tant el cantautor com tots els músics i equip tècnic que van fer possible l’actuació van participar desinteressadament.