InOrbis sortejarà 7 beques pel pagament dels estudis

  0

  InOrbis és un centre de formació amb 40 anys d’experiència, especialitzat en idiomes, robòtica en anglès i reforç escolar amb seu al Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès.

  Amb més de 70 professors i presència arreu de Catalunya, Inorbis obre el curs amb la voluntat de transmetre la màxima tranquil·litat i confiança front la situació social en la que ens trobem.

  A més a més, i com sempre en el moments difícils, InOrbis vol estar al costat de la seva comunitat. A través de les beques COVID vol ajudar a aquelles famílies que més ho necessiten oferint 7 beques en diferents categories. Les beques que engloben aquestes ajudes, són per a: “Idiomes per a nens”, “idiomes per a adults”, “reforç escolar” i “robòtica en anglès” i consisteixen en un 80% de la quota d’un dels seus cursos i la matrícula gratuïta respectivament.

  Per tal d’acollir-se a una beca, els alumnes, que han de complir uns requisits, entraran en un sorteig que es durà a terme el dia 18 de setembre, on es valorarà tant la situació personal de la família com l’expedient i valoracions acadèmiques de l’alumne sol·licitant.
  Una vegada més, i amb la voluntat de reiterar el nostre compromís per establir un espai segur on poder realitzar tots els nostres serveis amb garanties, Inorbis es posa a la disposició dels alumnes per a poder dur a terme un Pla personalitzat i atendre els objectius i necessitats individuals dels seus alumnes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí